Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Вяра

Соня колтуклиева към недялко йорданов: не допускайте да загубим това, на което сте посветили творчеството си: любовта и душата!


Сподели:
11 Септември 2019, Сряда


ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПОЕТА НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ:

Уважаеми г-н Йорданов, На 29 януари 2016 г. Вие написахте гневно отворено писмо до Слави Трифонов по повод острия сблъсък на Вашия син Недялко Недялков с шоумена: “Господин Трифонов, Преди да се саморазправяте със сина ми Недялко, трябва да потърсите мен – неговият баща. В днешно време заканите за физическа разправа и убийство за Вас са ненаказуеми. Вие нямате жена и деца и не си давате сметка какво означава това за моята снаха и моите внучета…”

Помислете, г-н Йорданов, какво означава тиражирането на снимки със сексуално съдържание на една жена, озовала се по волята на Съдбата до кандидат за кмет на София, за нея, за майка й и за баща й, за близките й, за роднините и приятелите на годеника й! Представете си тяхната драма.

Прочетохте ли реакцията на Борислав Игнатов? “Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине…”

Вашият син Недялко Недялков стана съучастник в долнопробна акция срещу кандидат за кмет на София. Или самият той я започна, за да угоди някому… Снимките продължават да стоят на неговия сайт ПИК и да генерират трафик, защото той така разбира “бизнеса”.

От дете чета стиховете Ви, имала съм няколко кратки срещи с Вас, г-н Йорданов. Не мога да си представя, че бихте одобрили или подминали гнусната публикация на ПИК с вдигане на рамене: “такъв е животът”.

Вие, смелият поет, сте написали още през 1966 г.: “Може би нещо сме сбъркали в нашия възрастен век. Продава се вяра във щъркели! Търси се вяра в човек!” Не съм загубила вярата си във Вас!

Не съм загубила вярата си, че съществува базисна почтеност и усет за благоприличие дори в нашия век, белязан от максимата “всичко за продан”.

Може би овластените сатрапи, които са в сговор с по-малкия Ви син, тормозят и преследват по-големия Ви син?! Вие защитихте от публичния тормоз и Недялко Недялков, и Асен Йорданов. Защото така постъпват Бащите.

Познавам Асен и се възхищавам на неговата смелост и борбеност. Не познавам Недялко Недялков и не споделям неговите представи за журналистиката.

Уважаеми г-н Йорданов, поете, не оставяйте някой да срива и малкото останало доверие, че има граници, които не бива да се прескачат. Иначе ще загубим това, на което сте посветили цялото си неостаряващо творчество: Любовта и Душата! Не го оставяйте, макар той да е родния Ви син.

Г-н Йорданов, поете, моля Ви да поискате от Недялко Недялков да свали “онези” снимки. Не познавам жената, допуснала да бъде снимана по този начин, за мен това е неприемливо и перверзно; не познавам и годеника й, кандидатирал се за кмет на града, в който живея. Но познавам Вас – през стихотворенията Ви, които обичам.

Автор: Соня Колтуклиева
Източник: 5gmedia.bg

В категории: Анализи и коментари, Други теми

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Одитът установи пропуски в сигурността на електронните системи на НАП

"Отмъщение за победата". 10 години затвор за лидерката на опозицията в Истанбул заради туит

Българският мед е третият най - евтин в ЕС

Политолози: "Манолова и Фандъкова отиват на балотаж на кметските избори"

Бизнесът е недоволен от негативните новини в българските медии

Тихомир Безлов: "И Миньо Стайков, и Арабаджиев са направили богатсвото си през политическа протекция."


НОВИНИТЕ
Американски дрон уби по погрешка 30 цивилни в Афганистан Американски дрон уби по погрешка 30 цивилни в Афганистан

Димитър Бербатов прекратява футболната си кариера Димитър Бербатов прекратява футболната си кариера

Светът не е готов за пандемии, за 36 часа могат да загинат 80 милиона души Светът не е готов за пандемии, за 36 часа могат да загинат 80 милиона души

Снимка на Трюдо с тюрбан и боядисано кафяво лице предизвика скандал в Канада Снимка на Трюдо с тюрбан и боядисано кафяво лице предизвика скандал в Канада

Десетки жертви при бомбен атентат в Афганистан Десетки жертви при бомбен атентат в Афганистан