Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Вяра

Марин Марковски: Педофилите не се превъзпитават. Кастрация е имало в Средновековието


Сподели:
19 Август 2019, Понеделник

България от цветя на розите, е станала страна на вампирите

Базата данни в МВР е от хора, извършили престъпление. Има ли престъпление, има и следи. България от цветя на розите, е станала страна на вампирите. Много грозни престъпения се извършват. Има една особена жестокост на убийците. Тя показва какво те мислят за жертвите. Съдебните медици нямат никаква техника, но имат опит, старание и знание. Това каза адвокат Марин Марковски по НТВ.


При убийство става въпрос за замяна на доживотна присъда с лишаване от свобода. Съдът ще го осъди на доживотна присъда, но законът го задължава автоматически да го замени с лишаване от свобода. Може да бъде помилван след 20 години с молби до президента. Има 60 души, които търпят доживотна присъда. "Момата" казва, че е очаквал да не получи доживотна присъда и затова е убил жертвата си. В затворите се събират по трима-дядо, баща и внук убийци. Има престъпници, които излизат на два крака, но не са човешки същества. Все пак осъдените ще живеят, ще ядат кюфтенца за празник, но това дете няма да вземе чантичката си за първия учебен ден.
Мартин е направил зверство. Педофилите са полово извратени. Това е начин на сексуалното общуване. Педофилите не се превъзпитават. Кастрация е имало в Средновековието. Кастрацията не е разумна в България.

В Германия, ако педофил се съгласи на кастрация, не ходи в затвора. Педофилията не винаги е свързана с насилие.Това е въпрос на психиатрия. В Сърбия допуснаха доживотна присъда без замяна.


Източник: http://epicenter.bg

В категории: Анализи и коментари, Съдебна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Тихомир Безлов: "И Миньо Стайков, и Арабаджиев са направили богатсвото си през политическа протекция."

Пламен Георгиев забрави, че е назначен за консул във Валенсия

Депонирането на отпадъци не е най - доброто решение, смятат еколози

"Важен сигнал за всички магистрати под натиск." Кьовеши се доближава до поста главен прокурор на ЕС

Експерти: "Злоупотребата с болнични листове трябва да се криминализира"

И разследващият журналист Марин Николов вече е извън Нова телевизия


НОВИНИТЕ
Снимка на Трюдо с тюрбан и боядисано кафяво лице предизвика скандал в Канада Снимка на Трюдо с тюрбан и боядисано кафяво лице предизвика скандал в Канада

Десетки жертви при бомбен атентат в Афганистан Десетки жертви при бомбен атентат в Афганистан

Проверяват храната в детските градини и училищата Проверяват храната в детските градини и училищата

Гласуват предложението на Андрей Новаков ЕК да изтегли целия пакет "Мобилност" Гласуват предложението на Андрей Новаков ЕК да изтегли целия пакет "Мобилност"

Предсрочни избори в Испания на 10 ноември Предсрочни избори в Испания на 10 ноември
ЕВРОПА
Кьовеши почти със сигурност е новият европейски главен прокурор Кьовеши почти със сигурност е новият европейски главен прокурор

Лидерите на Италия и Франция предлагат нова система за разпределение на мигрантите в ЕС Лидерите на Италия и Франция предлагат нова система за разпределение на мигрантите в ЕС

"Важен сигнал за всички магистрати под натиск." Кьовеши се доближава до поста главен прокурор на ЕС "Важен сигнал за всички магистрати под натиск." Кьовеши се доближава до поста главен прокурор на ЕС

Италианските власти:  "Разбихме най-голямата пиратска стрийминг телевизионна мрежа" Италианските власти: "Разбихме най-голямата пиратска стрийминг телевизионна мрежа"

Предсрочни избори в Испания на 10 ноември Предсрочни избори в Испания на 10 ноември