Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Вяра

Вие, които искате Европа, обединена с Африка и Азия - няма да гласувам за Вас!


Сподели:
23 Май 2019, Четвъртък

И днес някакви елитарни партийки ме убеждават да гласувам за тях, защото са "проевропейски и продемократични". Абе, титани на либералната мисъл. Обединена европа е НАЙ-ДОБРОТО, което някога се е случвало на България. Само че вие не искате обединена Европа, а Европа, обединена с Африка и Азия, а това автоматично ви прави АНТИевропейци.

Холандският министър на правосъдието Марк Харберс е подал оставка след скандал с доклад за бежанците.

Министърът е обвинен, че умишлено е омаловажил и "замел под килима" голям брой тежки престъпления като сексуални нападения и убийства, извършени от кандидати за убежище в Холандия.

Не е тайна, че медиите, контролирани от либералните правителства, отдавна манипулират информацията за престъпленията, извършени от "бежанците" или ако трябва да сме политически некоректни, но пък обективни - икономическите мигранти от Африка и Азия.

Достатъчно е да си спомним едноседмичното медийно затъмнение по темата с новогодишното сексуално насилие над жени в Кьолн, когато немските медии са получили инструкции от правителството да мълчат за един от най-потресаващите и позорни случаи на организирани атаки над жени.

Нека си спомним стотиците изнасилвания и убийства в Германия, когато престъпниците бяха представяни като "жертви на амок" и "тежки душевни травми", а протестиращите срещу ужасяващото насилие стигматизирани като крайни нацисти, неудачници в секса.

Нека си спомним съвсем прясното убийство на британски професор, заклан в Париж от пакистанец за "обида на Мохамед", което беше отразено с по няколко думи едва от две френски медии.

Нека си припомним как бяха отразени атаките в Нова Зеландия (убити 50 молещи се мюсюлмани) и Шри Ланка (убити 300 молещи се християни) - единият атентат дъвкан по медиите с месец, а другият претупан за една седмица.

Нека си припомним факта, че за миналата година във Франция са нападнати, подпалени и вандализирани 875 църкви, за което медиите мълчат.

Разбира се, българският медиен слугинаж далеч надхвърли безгръбначието на западните си колеги.

Нека си припомним как докладът на немската полиция, посочващ алжирци, мароканци и пакистанци за извършители на най-тежките престъпления в Германия, беше манипулиран в българския си превод, и престъпниците подменени с грузинци и сърби, а насилените в Кьолн жени бяха обявени за "преджобени с танцувални движения".

Нека си припомним и знаменития Фейсбук статус с фейк статистика, в който ни се обясняваше, че проблем с престъпленията няма.

Няма бе, няма.

Всичко е ток и жица, тук-таме някоя изнасилена, а друг заклан, голям праз.

И днес някакви елитарни партийки ме убеждават да гласувам за тях, защото са "проевропейски и продемократични".

Абе, титани на либералната мисъл.

Обединена Европа е НАЙ-ДОБРОТО, което някога се е случвало на България.

Само че вие не искате обединена Европа, а Европа, обединена с Африка и Азия, а това автоматично ви прави АНТИевропейци.

Освен това сте и престъпници, защото не само пуснахте рака в Европа, ами и с глупостта си сте на път да върнете кафявата чума.

Защото причината властта изобщо да попадне в ръцете на крайнодесни корумпирани политици, готови да се продадат на Русия, Китай или Търну Мъгуреле е ваша и само ваша.

Източник: lentata.com

В категории: Анализи и коментари, Европа

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Одитът установи пропуски в сигурността на електронните системи на НАП

"Отмъщение за победата". 10 години затвор за лидерката на опозицията в Истанбул заради туит

Българският мед е третият най - евтин в ЕС

Политолози: "Манолова и Фандъкова отиват на балотаж на кметските избори"

Бизнесът е недоволен от негативните новини в българските медии

Тихомир Безлов: "И Миньо Стайков, и Арабаджиев са направили богатсвото си през политическа протекция."


НОВИНИТЕ
Американски дрон уби по погрешка 30 цивилни в Афганистан Американски дрон уби по погрешка 30 цивилни в Афганистан

Димитър Бербатов прекратява футболната си кариера Димитър Бербатов прекратява футболната си кариера

Светът не е готов за пандемии, за 36 часа могат да загинат 80 милиона души Светът не е готов за пандемии, за 36 часа могат да загинат 80 милиона души

Снимка на Трюдо с тюрбан и боядисано кафяво лице предизвика скандал в Канада Снимка на Трюдо с тюрбан и боядисано кафяво лице предизвика скандал в Канада

Десетки жертви при бомбен атентат в Афганистан Десетки жертви при бомбен атентат в Афганистан
ЕВРОПА
България стана пълноправен член на Европейска мрежа за литература и книги България стана пълноправен член на Европейска мрежа за литература и книги

Следващите седмици - решаващи за пакет "Мобилност" според превозвачи Следващите седмици - решаващи за пакет "Мобилност" според превозвачи

Кьовеши почти със сигурност е новият европейски главен прокурор Кьовеши почти със сигурност е новият европейски главен прокурор

Лидерите на Италия и Франция предлагат нова система за разпределение на мигрантите в ЕС Лидерите на Италия и Франция предлагат нова система за разпределение на мигрантите в ЕС

"Важен сигнал за всички магистрати под натиск." Кьовеши се доближава до поста главен прокурор на ЕС "Важен сигнал за всички магистрати под натиск." Кьовеши се доближава до поста главен прокурор на ЕС