Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Вяра

Джамбазки изригна срещу подмяната на "майка" и "баща" с "родител 1" и "родител 2" във Франция


Сподели:
19 Февруари 2019, Вторник

Евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО разкритикува остро инициаторите на "поредната джендър инициатива", този път с адрес Франция.

Той уточнява, че според промените, които предстоят там, във формулярите в училищата няма да фигурират традиционните "майка" и "баща" като родители на детето. Те ще бъдат заменени с термините "Родител 1" и "Родител 2", без да се уточнява обаче, кой кой трябва да е и се очаква да бъде.

Джамбазки тълкува, че даже превес в предпочитанието се давало на детето, което според него е де юре и де факто недееспособен юридически субект в различна степен до 14, 16 и 18 г.

Той припомня, че мярката е била приета на първо четене във френския парламент и разбуни духовете не само в държавата, но и в целия ЕС.

"Родител 1" и "Родител 2" не Ви ли приличат много на комунистическите, лишени от персонификация обръщения "другар" и "другарка"? Драги марксисти, пардон евролиберали, в желанието си да бъдете полово неутрални започнахте сами да се дискриминирате. Сигурно сте го учили в училище, ако не сте били в някакво безполово, безцифрово и безбиологично такова, но в математиката има градация на числата. 1 е по-малко от 2 и 2 е по-голямо от 1. Доказаните медицински полове са "мъжки" и "женски", тук не броим медицинските аномалии, които са под 2% от населението на планетата. Сега как ще се разпределите, без да има засегнати? Притеснен съм за Вас. Ще настанат семейни скандали между мъжете, пиещи женски хормони и жените, пиещи тестостерон, и това аз и моите съпартийци - Патриотите от ВМРО, няма как да предвидим как ще приключи. То май и медицината няма. А ако има и "Родител 3", или повече? Или детето посочи нещо 8-о", пита иронично Джамбазки.

Ето защо според него било време да се "сложи край на джендър изстъпленията Ви" и да се въведе един термин от Световната здравна организация и той да е пол "+ безкрайност".

"Това ще сложи точка на драмите, на хормоналните терзания, водещи до душевни такива, на дългите списъци с някаква странни същества в тях, които дори и Жул Верн, Джон Роналд Руел Толкин и Джоан Роулинг не са успели да измислят, но които претендират да са нещо повече от природните закони и от националните такива. То даже и сюжетите на Джордж Р. Р. Мартин бледнеят в момента пред Вашите безумия", убеден е представителят на ВМРО.

"Спрете се - това вече е престъпно! След като премахнахте свинското от менюто от кафенетата в държавните учреждения и носенето на християнските кръстове в училищата, защото е "религиозно некоректно", Рождество и Възкресение Христово в училищата са "Зимна" и "Пролетна" ваканция, както другарите от БКП/ (днешно БСП) ги наричаха преди 89-а година у нас, сега посегнахте и на стожерите на семейството, определени от Бог и написани в Светото писание - бащата и майката", изтъква той.

По думите му, недопустимо е да се погазват основите на Стария континент, основите на ЕС, които са здраво стъпили на християнските ценности и на достиженията на демокрацията "такава, каквато ние тук, в Европа, си я направихме преди да бъде изкривена от Меркел, Макрон, Мей и т.н. Кризата на реално лидерство в Европа е факт и ние всички днес ставаме жертва на това".

"Аз, а и моята Организация - ВМРО, разбираме, че да имате президент, който предявява странни предпочитания в личен план не е лесно, но за нас това не е и не би трябвало да е основополагащо за вземането на кардинални решения. А Франция се води лидер в ЕС, нали", напада Джамбазки френския президент Макрон за това, че спътницата му в живота е с около 25 години по-възрастна от него. 

"Аз, като представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО, както и моите съпартийци в парламента в България, многократно обяснихме, че е дошло времето на нова ера в управлението на Съюза - ерата на Европа на Отечествата, на Европа на нациите. Резултатите от мултикултурализма и непремерената толерантност вече са факт. Атентати, убийства, милиони мигранти, които са неитегрируеми и задръстват социалната система на страните-бенефициенти. Те реално лишават от права и заради тях се вменяват допълнителни задължения на гражданите - данъкоплатци на страните членки. Да не продължавам с примерите, защото са много", коментира още той.

Според него резултатът от това бил опит за прокарване на джендър практики отново от левите в Европа, в лицето на ПЕС, чрез Истанбулската конвенция, опит за прокарване на легализирането на мигрантския поток през Глобалния пакт, неадекватна Стратегия за детето, написана от ДАЗД в България, и опитите от Европа да бъдат заличени изконните "баща" и "майка" - "мама" и "тати" от речниците на децата ни.

"Какво следва - безполово възпитание в детските градини? Недопустимо, престъпно безумие, срещу което аз и колегите ми - Патриотите от ВМРО, се противопоставяме и ще направим необходимото тези вредни практики да не бъдат прокарани в България", зарече се евродепутатът.


Източник: news.bg

В категории: Анализи и коментари, Други теми

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
ЕС е по-опасен търговски враг за САЩ, отколкото Китай

Година след трагедията край Своге

ФТ: ЕС създава фонд на бъдещето от 100 млрд. евро

С премиер гей Сърбия е на път да забрани на еднополови двойки да имат деца

"Викат ми Нерон - подпалвачът на Амазония"

Потокът емигранти от Балканите към ЕС расте и не е само към Германия


НОВИНИТЕ
Русия пусна първата в света плаваща атомна централа Русия пусна първата в света плаваща атомна централа

С официална церемония край Крумовград откриха първия от 40 години новоразработен рудник за добив на злато С официална церемония край Крумовград откриха първия от 40 години новоразработен рудник за добив на злато

Британска жп линия ще се захранва директно от слънчева централа Британска жп линия ще се захранва директно от слънчева централа

ЕС ограничава свинското от Испания заради епидемия от листериоза ЕС ограничава свинското от Испания заради епидемия от листериоза

САЩ потвърдиха за ликвидирането на един от синовете на Осама бин Ладен САЩ потвърдиха за ликвидирането на един от синовете на Осама бин Ладен
ЕВРОПА
ФТ: ЕС създава фонд на бъдещето от 100 млрд. евро ФТ: ЕС създава фонд на бъдещето от 100 млрд. евро

ЕС ограничава свинското от Испания заради епидемия от листериоза ЕС ограничава свинското от Испания заради епидемия от листериоза

Потокът емигранти от Балканите към ЕС расте и не е само към Германия Потокът емигранти от Балканите към ЕС расте и не е само към Германия

Политико: България иска ключовия ресор “Земеделие” в новата ЕК Политико: България иска ключовия ресор “Земеделие” в новата ЕК

ЕС се обявява против връщане на Русия в Г-7 ЕС се обявява против връщане на Русия в Г-7