Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Спас Гърневски: "Ако Елена Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента


Сподели:
29 Януари 2019, Вторник

Според депутата от мнозинството речта на Нинова на конгреса на БСП и на президента са грубо посегателство срещу разделението на властите в страна

БСП и президентът участват в акция за сваляне на демократично избраното правителство. Страната, която президентът зае в полза на БСП, беше видима. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Управленската програма на правителството се изпълнява стриктно и коректно, а след председателството България вече е незаобиколим геостратегически фактор. Недоволство винаги ще има, но вътрешната икономическа стабилност на България стана възможна, защото през последните 10 години правителството и местната власт създадоха условия за бизнес, заяви Гърневски.


Речта на Нинова по време на Конгреса и вчерашната реч на президента са недвусмислени – грубо посегателство срещу разделението на властите в страната – и от страна на БСП, и от страна на президента имаше грубо посегателство срещу независимата съдебна власт. Антикорупционният закон вече започва да работи, видяхте какви хора попаднаха под ударите му. В България вече започва да се въвежда ред, няма недосегаеми хора вече, подчерта депутатът от ГЕРБ.

Той е категоричен, че в ГЕРБ хората, за които има съмнения, че са извършили престъпление, веднага се отстраняват. Ако г-жа Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента, заяви Спас Гърневски.


Източник: epicenter.bg

В категории: Анализи и коментари, Други теми, Държавна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Да знаем и да помним

Достойни наследници ли сме на онези, чието дело празнуваме днес?

САЩ обмислят мита за страни, които подценяват валутите си спрямо долара

Езиковед: Българският език е най-големият символ на националната ни идентичност

Китай извади „ядрения арсенал“ срещу САЩ

Адв. П. Николов: "Родителите с незаконно отнети деца в България не са фалшива новина, те са реалността"


НОВИНИТЕ
Българка спечели конкурс за проект на най-големия развлекателен детски център в света Българка спечели конкурс за проект на най-големия развлекателен детски център в света

Цацаров обяви дежурни звена от прокурори за евроизборите Цацаров обяви дежурни звена от прокурори за евроизборите

САЩ повдигнаха 17 нови обвинения срещу Асандж САЩ повдигнаха 17 нови обвинения срещу Асандж

Андре Рийо с музикален поздрав за българите за 24 май Андре Рийо с музикален поздрав за българите за 24 май

Не може стотици хиляди да сме заложници на едно такова безумие. Влизаме и събаряме незабавно, каза в изявление пред медиите кметът на Варна Иван Портних. Не може стотици хиляди да сме заложници на едно такова безумие. Влизаме и събаряме незабавно, каза в изявление пред медиите кметът на Варна Иван Портних.