Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Приемственост обеща Марияна Николова


Сподели:
21 Ноември 2018, Сряда

Новият вицепремиер Марияна Николова помоли медиите за толеранс от седмица-две, за да се запознае с работата, която й предстои. Нищо, че до момента е била началник на кабинета на досегашния вицепремиер Валери Симеонов.

Николова обеща да продължи правителствената политика. Интерес за мен представляват децата, те са нашето злато, подчерта новият вицепремиер.

Акцент с работата й е икономиката и доходите на Николова обеща да продължи правителствената политика. Интерес за мен представляват децата, те са нашето злато, подчерта новият вицепремиер. Акцент с работата й е икономиката и доходите на българите.българите.

Тя отказа да коментира поведението на депутатите от "Атака", които не присъстваха в зала по време на нейното избиране, и дали хората на Волен Сидеров я подкрепят. Излъчена съм от "Обединени патриоти" и съм избрана от Народното събрание, лаконична бе Николова.

Новият вицепремиер увери че никога не е членувала в политическа партия, нито е била телевизионна водеща. Николова чувства подкрепата на правителството. Считам, че ще има приемственост в последователната политика, която правителството води, заяви още Марияна Николова.

Тя е готова на среща с майките на деца с увреждания, ако те пожелаят. Ще търся диалог с всеки народен представител, обеща Марияна Николова.

Николова бе лаконична за изявлението на Симеонов за майките. Не било излъчено цялото му изявление, после се разбрал замисълът му.

Тя разказа и автобиографията си. До началник на кабинета на Симеонов стигнала, след като се преборила с още десет кандидати. Била одобрена за позицията заради достатъчния й административен опит. Следяла входящата и изходяща поща за лидера на НФСБ.
"Ще търся диалог с всеки народен представител. Готова съм на среща, разговори и диалог с всички народни представители".
Това повтори и на влизане в Министерския съвет новият вицепремиер Марияна Николова.

Николова заяви, че нейната кандидатура е излъчена от коалиция "Обединени патриоти" и там е разписана процедурата за внасяне на предложения. Тя даде да се разбере, че не е възмутена от липсата или от конкретна ангажираност на народни представители.

Според Николова протестите, които се случват в последно време, са много различни. Тя заяви, че разбира майките дотолкова, доколкото са преживели много.
"Един от моите приоритети ще бъде българското дете", обяви новият вицепремиер и добави, че подкрепя децата.

За нея всяка едно ведомство и институция са важни, готова е за диалог с всеки бранш. Каквото й възложат, ще изпълнява съвестно длъжността си.

Николова поясни, че за нея е висока отговорност да поеме длъжността вицепремиер на България и допълни, че е отговорен човек не би отказала такова отговорно решение.


Източник: news.bg

В категории: Анализи и коментари, Други теми, Държавна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Финансовата схема на Сорос и Истанбулската конвенция. Връзката е очевидна

Д-р Мирослав Ненков за здравната система: Може да бъде реформирана само с огън и меч

Владимир Шейтанов: "Очаквания за нередности и машинации на кампанията и в деня на вота"

След седем години Меркел инспектира отново войски на НАТО в Германия

Манолова иска по-добра защита срещу проблеми с Търговския регистър

Нинова и Йончева: "Мафията у нас удря жестоко! Борисов управлява чрез всяване на страх!"


НОВИНИТЕ
Граждани възмутени от спешни медици, отказали помощ на пострадал Граждани възмутени от спешни медици, отказали помощ на пострадал

12-ти ден без следа от издирвания Стоян Зайков в Костенец 12-ти ден без следа от издирвания Стоян Зайков в Костенец

ВАС: "Връща се  преписката на министъра на околната среда и водите." ВАС: "Връща се преписката на министъра на околната среда и водите."

Градушки и порои унищожиха посевите в десетки села в Свищовско и Левски Градушки и порои унищожиха посевите в десетки села в Свищовско и Левски

Конкурсът "Обичам те море" с голям успех Конкурсът "Обичам те море" с голям успех
ЕВРОПА
След седем години Меркел инспектира отново войски на НАТО в Германия След седем години Меркел инспектира отново войски на НАТО в Германия

Петър Ганев: "Единна европейска минимална заплата е невъзможна." Петър Ганев: "Единна европейска минимална заплата е невъзможна."

Скандалът увеличи подкрепата за партията на Курц Скандалът увеличи подкрепата за партията на Курц

Съветът на ЕС ще наказва извършителите на кибератаки Съветът на ЕС ще наказва извършителите на кибератаки

Преговорите за Брекзит са пред провал, може да има втори референдум Преговорите за Брекзит са пред провал, може да има втори референдум