Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Приемственост обеща Марияна Николова


Сподели:
21 Ноември 2018, Сряда

Новият вицепремиер Марияна Николова помоли медиите за толеранс от седмица-две, за да се запознае с работата, която й предстои. Нищо, че до момента е била началник на кабинета на досегашния вицепремиер Валери Симеонов.

Николова обеща да продължи правителствената политика. Интерес за мен представляват децата, те са нашето злато, подчерта новият вицепремиер.

Акцент с работата й е икономиката и доходите на Николова обеща да продължи правителствената политика. Интерес за мен представляват децата, те са нашето злато, подчерта новият вицепремиер. Акцент с работата й е икономиката и доходите на българите.българите.

Тя отказа да коментира поведението на депутатите от "Атака", които не присъстваха в зала по време на нейното избиране, и дали хората на Волен Сидеров я подкрепят. Излъчена съм от "Обединени патриоти" и съм избрана от Народното събрание, лаконична бе Николова.

Новият вицепремиер увери че никога не е членувала в политическа партия, нито е била телевизионна водеща. Николова чувства подкрепата на правителството. Считам, че ще има приемственост в последователната политика, която правителството води, заяви още Марияна Николова.

Тя е готова на среща с майките на деца с увреждания, ако те пожелаят. Ще търся диалог с всеки народен представител, обеща Марияна Николова.

Николова бе лаконична за изявлението на Симеонов за майките. Не било излъчено цялото му изявление, после се разбрал замисълът му.

Тя разказа и автобиографията си. До началник на кабинета на Симеонов стигнала, след като се преборила с още десет кандидати. Била одобрена за позицията заради достатъчния й административен опит. Следяла входящата и изходяща поща за лидера на НФСБ.
"Ще търся диалог с всеки народен представител. Готова съм на среща, разговори и диалог с всички народни представители".
Това повтори и на влизане в Министерския съвет новият вицепремиер Марияна Николова.

Николова заяви, че нейната кандидатура е излъчена от коалиция "Обединени патриоти" и там е разписана процедурата за внасяне на предложения. Тя даде да се разбере, че не е възмутена от липсата или от конкретна ангажираност на народни представители.

Според Николова протестите, които се случват в последно време, са много различни. Тя заяви, че разбира майките дотолкова, доколкото са преживели много.
"Един от моите приоритети ще бъде българското дете", обяви новият вицепремиер и добави, че подкрепя децата.

За нея всяка едно ведомство и институция са важни, готова е за диалог с всеки бранш. Каквото й възложат, ще изпълнява съвестно длъжността си.

Николова поясни, че за нея е висока отговорност да поеме длъжността вицепремиер на България и допълни, че е отговорен човек не би отказала такова отговорно решение.


Източник: news.bg

В категории: Анализи и коментари, Други теми, Държавна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Заев: с нас е българин, с гърците - грък, със сърбите - сърбин, а всъщност е обикновен тарикат

Позиция на св синод на Българската православна църква – Българска патриаршия по закона за трансплантация на органи, тъкани и клетки.

Елена Йончева: "Реакцията на Камарата на строителите показва страх и паника от независима проверка"

Апелативният спецсъд защитава продължаващия арест на Иванчева

Спецпрокуратурата с жесток удар по Румен Овчаров

Евала, либерали, съучастници на ислямистите!


НОВИНИТЕ
Борисов към строителите: "Не одобрявам линията за дискредитиране на сектора, но искам качество!" Борисов към строителите: "Не одобрявам линията за дискредитиране на сектора, но искам качество!"

Наши превозвачи тръгват на бунт към Брюксел заради новия Пакет за мобилност, Наши превозвачи тръгват на бунт към Брюксел заради новия Пакет за мобилност,

Самосвали и булдозери напълниха "Цариградско шосе" Самосвали и булдозери напълниха "Цариградско шосе"

Улица в Германия беше "преасфалтирана" с шоколад след теч във фабрика Улица в Германия беше "преасфалтирана" с шоколад след теч във фабрика

Китай задържа бивш канадски дипломат Китай задържа бивш канадски дипломат