Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Приемственост обеща Марияна Николова


Сподели:
21 Ноември 2018, Сряда

Новият вицепремиер Марияна Николова помоли медиите за толеранс от седмица-две, за да се запознае с работата, която й предстои. Нищо, че до момента е била началник на кабинета на досегашния вицепремиер Валери Симеонов.

Николова обеща да продължи правителствената политика. Интерес за мен представляват децата, те са нашето злато, подчерта новият вицепремиер.

Акцент с работата й е икономиката и доходите на Николова обеща да продължи правителствената политика. Интерес за мен представляват децата, те са нашето злато, подчерта новият вицепремиер. Акцент с работата й е икономиката и доходите на българите.българите.

Тя отказа да коментира поведението на депутатите от "Атака", които не присъстваха в зала по време на нейното избиране, и дали хората на Волен Сидеров я подкрепят. Излъчена съм от "Обединени патриоти" и съм избрана от Народното събрание, лаконична бе Николова.

Новият вицепремиер увери че никога не е членувала в политическа партия, нито е била телевизионна водеща. Николова чувства подкрепата на правителството. Считам, че ще има приемственост в последователната политика, която правителството води, заяви още Марияна Николова.

Тя е готова на среща с майките на деца с увреждания, ако те пожелаят. Ще търся диалог с всеки народен представител, обеща Марияна Николова.

Николова бе лаконична за изявлението на Симеонов за майките. Не било излъчено цялото му изявление, после се разбрал замисълът му.

Тя разказа и автобиографията си. До началник на кабинета на Симеонов стигнала, след като се преборила с още десет кандидати. Била одобрена за позицията заради достатъчния й административен опит. Следяла входящата и изходяща поща за лидера на НФСБ.
"Ще търся диалог с всеки народен представител. Готова съм на среща, разговори и диалог с всички народни представители".
Това повтори и на влизане в Министерския съвет новият вицепремиер Марияна Николова.

Николова заяви, че нейната кандидатура е излъчена от коалиция "Обединени патриоти" и там е разписана процедурата за внасяне на предложения. Тя даде да се разбере, че не е възмутена от липсата или от конкретна ангажираност на народни представители.

Според Николова протестите, които се случват в последно време, са много различни. Тя заяви, че разбира майките дотолкова, доколкото са преживели много.
"Един от моите приоритети ще бъде българското дете", обяви новият вицепремиер и добави, че подкрепя децата.

За нея всяка едно ведомство и институция са важни, готова е за диалог с всеки бранш. Каквото й възложат, ще изпълнява съвестно длъжността си.

Николова поясни, че за нея е висока отговорност да поеме длъжността вицепремиер на България и допълни, че е отговорен човек не би отказала такова отговорно решение.


Източник: news.bg

В категории: Анализи и коментари, Други теми, Държавна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Заради 1 млрд. лв. ли министър Аврамова спря да мисли

Татяна Дончева: "Борисов не е американски човек, Пеевски е руско прокси"

Земята е на път да достигне нива на въглероден диоксид, невиждани от 56 милиона години

Галъп: "Повече от половината българи смятат, че предстоящите евроизборите ще са нечестни"

Карадайъ: "Управлението на ГЕРБ е провал. Страната е в политическа криза!"

Липсва системен подход за намаляване на жертвите на пътя


НОВИНИТЕ
ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти

7 дни ЧЕЗ ще спира тока в София-град и София-област - вижте кога е ваш ред 7 дни ЧЕЗ ще спира тока в София-град и София-област - вижте кога е ваш ред

Татяна Лолова с награда за цялостен принос на името на Калоянчев Татяна Лолова с награда за цялостен принос на името на Калоянчев

Китай разработва оръжейна система, базирана на микровълнов радар Китай разработва оръжейна система, базирана на микровълнов радар

Разкриха нови сексуални престъпления на католически свещеници в Полша Разкриха нови сексуални престъпления на католически свещеници в Полша
ЕВРОПА
ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти

Галъп: "Повече от половината българи смятат, че предстоящите евроизборите ще са нечестни" Галъп: "Повече от половината българи смятат, че предстоящите евроизборите ще са нечестни"

Юбер Ведрин: "В свят на геополитически хищници европейците са последните вегетарианци" Юбер Ведрин: "В свят на геополитически хищници европейците са последните вегетарианци"

"Хонда" си тръгва, "Опел" остава. Още за хаоса на име Брекзит "Хонда" си тръгва, "Опел" остава. Още за хаоса на име Брекзит

В Италия ще позволяват на гражданите да предлагат закони В Италия ще позволяват на гражданите да предлагат закони