Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Краят на всичко започва с чиповете


Сподели:
21 Юни 2018, ЧетвъртъкЧипове Краят на всичко започва с чиповете!
Или чипът, който ще ви сложат! Третират ни като експеримент, в който робството е доброволен акт!
България играе ключова роля в този ужасен експеримент!
Мария Габриел говори за създаването на суперкомпютър в Европа!
Този компютър ще управлява съдбите на нашите деца!
Отнема се свободната воля от всеки човешки индивид, който населява старият континент!

Дори Господ Бог не е посегнал на свободната воля като всеки има право да вярва в който си Бог или сила иска!
Говорят за защита на личните Ви данни, нали?

Но тук става дума за абсолютен контрол над Вас и досущ като във филма Матрицата всеки ще бъде респектиран най-вероятно от дронове и жива сила на спец части!
Всеки ще бъде манипулиран и компрометиран като те ще знаят всичко за вас в реално време – кога сте възбудени, къде се намирате, какво е кръвното налягане и пулсът ви! До кого се намирате, с кого говорите и какво говорите!

Край с конспирацията, край с всичко лично!
В този чип ще са всичките ви пари, имоти, самоличността Ви и ако не сте послушни всичко изчезва – някой натиска копчето и системата Ви изтрива все едно никога не сте съществували!

Компанията ”Аплайд Диджитал Солюшънз” (АДС) съобщи, че Бразилия и Мексико са започнали да имплантират произвежданите от тази фирма микрочипове под кожата на деца!
АДС пуска на пазара работещи на високи радиочестоти микрочипове с размерите на оризово зърно, които позволяват да се следи абсолютно всичко – от стоките, до хората. Това чудо на техниката се нарича „Веричип”.Още на 23 октомври 2010 г. експериментът върви в САЩ като слагат на стоки и животни!

Над 44 000 кучета в САЩ са първият експеримент! Сега на практика, ако искате системата да не ви изключи ще бъдете принудени да си ги сложите иначе сте извън закона и ще бъдете закононарушители!
Няма да имате право на преглед при лекарят, на лечение, да можете да пазарувате като на практика без документи и самоличност вие не съществувате!

И когато Мария Габриел Ви говори за дигитализация и информационни технологии те водят до това – в един момент да ви сложат чиповете! Всичко това се изпълнява от правителство на България стъпка по стъпка! Електронни дневници и бележници за учениците за да могат да свикнат децата ни, че всичко се следи и контролира и да приемът това за нормалност!

Проектът се нарича “Дигитален Ангел”- МИКРОЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Ангел, е да замени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкомати и кредитни карти. Имплантацията на Digital Ангел е задължителна , и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Ангел заменя необходимостта от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Ангел на цялото население по света!
Така наричаме понякога децата си ангели, защото като са малки още ухаят на Господ Бог – чисти са душите им, но “Дигитален Ангел” някак си звучи и е нещо друго Джовани Бокачо –Декамерон „ТРЕТИ ДЕН: НОВЕЛА Х” “Рустико, какво е това, дето виждам, че се подава от тебе и което аз не притежавам?“ Рустико отвърнал: “Дъще моя, това е дяволът за който ти говорих; виж само как ме кара да страдам, та едва издържам“. Девойката казала: “Слава Богу, значи, аз съм по-добре от теб, защото, както виждам, нямам твоя дявол“.

И така децата ни няма да има свободната воля да избират дали дяволът да бъде в тях, но ние можем ! Ще позволим ли това да се случва?
Този ад се случва с подкрепата на ГЕРБ и тяхната политика спрямо Вас!
Някой обличат фланелка „системата ни убива“, но системата ще убие всички нас или пък ще станем послушни роби, живеейки в постоянен страх и притеснение за нас и нашите деца!

Източник:bultimesВ категории: Анализи и коментари, Избрано от редактора

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Приемственост обеща Марияна Николова

Походът на „калинките“ във властта е в своя апогей

Как БАН „роди” 1 млн. нови българи до 2040 г., за да докаже, че АЕЦ Белене е необходима

Емануил Йорданов: Прокуратурата върши безобразия, а съдът ги толерира

Иран се подиграва на Тръмп за подкрепата му за принца на Саудитска Арабия

Проф. Константинов: "Това, което става в малката коалиция, е проява на кристална политическа глупост"


НОВИНИТЕ
Прокуратурата иска затвор за ЧСИ в Шумен, откраднал над 320 000 лева Прокуратурата иска затвор за ЧСИ в Шумен, откраднал над 320 000 лева

Борисов провежда среща със синдикати и работодатели в Министерски съвет Борисов провежда среща със синдикати и работодатели в Министерски съвет

Отпускат по още 100 лева енергийна помощ Отпускат по още 100 лева енергийна помощ

Два нови перона облекчават преминаването на тирове през "Капитан Андреево" Два нови перона облекчават преминаването на тирове през "Капитан Андреево"

Съдия Мазгалов: За пръв път ЕК изтъква влошената медийна среда в България Съдия Мазгалов: За пръв път ЕК изтъква влошената медийна среда в България