Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Иван Спирдонов издаде книга, предвижда край на държавите в Европа


Сподели:
20 Юни 2018, Сряда

Спасението на човечеството е свързано с връщане към вярата и силната национална държава.

От печат излезе книгата на Иван Спирдонов „Сатанизъм UNLIMITED“, в която авторът прави анализ на съвременния свят, в който живеем. Великотърновецът  разказва, че започнал работа по книгата през 2014 г., но не бързал, защото искал всичко да е добре изпипано. През 2016 г. майка му починала и спрял да пише за известно време, но през лятото на миналата година се захванал отново и завършил труда си.

„В книгата съм синтезирал глобалната ненормалност, в която са затворени съвременните хора. Атомизирани индивиди, лишени от история, от расова, полова и културна идентичност, от родова  принадлежност и от способност за критично мислене, формират обществата в съвременните „бели“ държави“, казва авторът. Спирдонов изследва всички видове обществени, политически, икономически и дори антропологически принципи, които по думите му доведоха съвременния свят до ситуация, в която не можем да разграничим добро от зло, нормално от ненормално и правилно от грешно.

Авторът обяснява още, че хората не могат да разберат какво се случва. Сред най-страшните неща, които идват, са настъпващият трансхуманизъм, който поддържа идеята за подобряване на човешките умствени и физически възможности, използвайки новите технологии, и загиването на бялата раса. Спирдонов предвижда в Западна Европа до 15-20 години да няма държави, а да има много огнища на граждански войни, защото във Франция, Белгия, Холандия процесите на самоунищожение са необратими.

За всичко това са виновни елитите, категоричен е Спирдонов, които по думите му нямат нужда от масата от хора, затова искат те да бъдат унищожени. Светът не се ръководи от американците или евреите, а от технологичните милиардери. Те са тези, които управляват съвременния свят. Според великотърновеца спасението на човечеството и бялата раса ще е свързано с връщане към вярата и силната национална държава.

Спирдонов подготвя и втора част на книгата, която се надява да излезе до пролетта на следващата година

Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВВ категории: Други теми, Избрано от редактора

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Приемственост обеща Марияна Николова

Походът на „калинките“ във властта е в своя апогей

Как БАН „роди” 1 млн. нови българи до 2040 г., за да докаже, че АЕЦ Белене е необходима

Емануил Йорданов: Прокуратурата върши безобразия, а съдът ги толерира

Иран се подиграва на Тръмп за подкрепата му за принца на Саудитска Арабия

Проф. Константинов: "Това, което става в малката коалиция, е проява на кристална политическа глупост"


НОВИНИТЕ
Прокуратурата иска затвор за ЧСИ в Шумен, откраднал над 320 000 лева Прокуратурата иска затвор за ЧСИ в Шумен, откраднал над 320 000 лева

Борисов провежда среща със синдикати и работодатели в Министерски съвет Борисов провежда среща със синдикати и работодатели в Министерски съвет

Отпускат по още 100 лева енергийна помощ Отпускат по още 100 лева енергийна помощ

Два нови перона облекчават преминаването на тирове през "Капитан Андреево" Два нови перона облекчават преминаването на тирове през "Капитан Андреево"

Съдия Мазгалов: За пръв път ЕК изтъква влошената медийна среда в България Съдия Мазгалов: За пръв път ЕК изтъква влошената медийна среда в България