Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Иван Спирдонов издаде книга, предвижда край на държавите в Европа


Сподели:
20 Юни 2018, Сряда

Спасението на човечеството е свързано с връщане към вярата и силната национална държава.

От печат излезе книгата на Иван Спирдонов „Сатанизъм UNLIMITED“, в която авторът прави анализ на съвременния свят, в който живеем. Великотърновецът  разказва, че започнал работа по книгата през 2014 г., но не бързал, защото искал всичко да е добре изпипано. През 2016 г. майка му починала и спрял да пише за известно време, но през лятото на миналата година се захванал отново и завършил труда си.

„В книгата съм синтезирал глобалната ненормалност, в която са затворени съвременните хора. Атомизирани индивиди, лишени от история, от расова, полова и културна идентичност, от родова  принадлежност и от способност за критично мислене, формират обществата в съвременните „бели“ държави“, казва авторът. Спирдонов изследва всички видове обществени, политически, икономически и дори антропологически принципи, които по думите му доведоха съвременния свят до ситуация, в която не можем да разграничим добро от зло, нормално от ненормално и правилно от грешно.

Авторът обяснява още, че хората не могат да разберат какво се случва. Сред най-страшните неща, които идват, са настъпващият трансхуманизъм, който поддържа идеята за подобряване на човешките умствени и физически възможности, използвайки новите технологии, и загиването на бялата раса. Спирдонов предвижда в Западна Европа до 15-20 години да няма държави, а да има много огнища на граждански войни, защото във Франция, Белгия, Холандия процесите на самоунищожение са необратими.

За всичко това са виновни елитите, категоричен е Спирдонов, които по думите му нямат нужда от масата от хора, затова искат те да бъдат унищожени. Светът не се ръководи от американците или евреите, а от технологичните милиардери. Те са тези, които управляват съвременния свят. Според великотърновеца спасението на човечеството и бялата раса ще е свързано с връщане към вярата и силната национална държава.

Спирдонов подготвя и втора част на книгата, която се надява да излезе до пролетта на следващата година

Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВВ категории: Други теми, Избрано от редактора

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Наглият подарък за Домусчиев и Пеевски

Андрей Райчев: Президентът рано или късно ще събори правителството

Каракачанов съветва Симеонов да се учи от грешките

Към Нинова: Удивително ми напомняте канцлера Меркел!

Порожанов се оплака, че фермерите пречат на властите

Борисов: Турция няма шанс да влезе в ЕС


НОВИНИТЕ
Тръмп кани Путин във Вашингтон през есента Тръмп кани Путин във Вашингтон през есента

Парламентът избра д-р Дечо Дечев за управител на НЗОК Парламентът избра д-р Дечо Дечев за управител на НЗОК

Идва слънце Идва слънце

Миньорите от закрити рудници с право на ранно пенсиониране Миньорите от закрити рудници с право на ранно пенсиониране

Франция забранява със закон използването на телефони в училище Франция забранява със закон използването на телефони в училище
ЕВРОПА
Испания отмени международната заповед за арест на Карлес Пучдемон Испания отмени международната заповед за арест на Карлес Пучдемон

България е взела правилните мерки срещу чумата по животните, заяви еврокомисията България е взела правилните мерки срещу чумата по животните, заяви еврокомисията

Македонският парламент единодушно подкрепи членството на страната в НАТО Македонският парламент единодушно подкрепи членството на страната в НАТО

ЕК започва процедура по налагане на санкции срещу Унгария за "Стоп Сорос" ЕК започва процедура по налагане на санкции срещу Унгария за "Стоп Сорос"

Брюксел даде на България два месеца да отговори на опасенията за "Натура 2000" Брюксел даде на България два месеца да отговори на опасенията за "Натура 2000"