Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Контрера: Категорично съм против обществото да плаща 180 хиляди за охрана на гей парада


Сподели:
22 Май 2018, Вторник

Това шествие е политическа манифестация, смята патриотът

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС „Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столична община за тазгодишния „София прайд“. Той е категорично против обществото да плаща за охраната на мероприятието, която ще струва на столичните данъкоплатци 180 хиляди лева.

Светият Синод призова хората да не участват в тази „демонстрация на греха“. А общински съветници от групата на „Патриоти за София - ВМРО и АТАКА“ попитаха местната власт защо се харчат общински средства за този „парад на лудостта“. От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова обеща 11-то издание на прайда да премине мирно и безпроблемно, и поощри действията по преодоляване на агресията в обществото.

Категорично не е вярна тезата, че това е някакъв парад на любовта. Парадът има политически искания като узаконяването на гей браковете и осиновяване на деца от гей двойки, за което вече напълно открито се говори, заяви Контрера в ефира на „България ОН ЕР“.

Общината е паднала в плен на джендър-идеологията. Ако някой е решил да прави циркове, нека си наеме една зала и да ги провежда в нея, отсече съветникът.

Карлос Контрера категорично изрази несъгласието си и с отминалото мероприятие в столичния парк „Заимов“ – гей маратон, което се финансира от програмата за физическото възпитание на младежта и спорта на Столична община. Той е категоричен, че не може Общината да участва и финансира такава гей пропаганда.

В своя декларация групата „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет попита кой позволява политически лупинг на СО.

Патриоти за София се интересуват и „кому е нужен този парад на лудостта и защо общинарите се поддадоха на гей лобито“, настояват и за незабавното публично оттегляне на подкрепата на общината.

Карлос Контрера попита защо джендър-идеологията се допуска през парадния вход на Столичната община. Според него именно тя и опитите да бъде внедрена в образователната и правната система на страната, консолидира цялото общество против това.


Източник: vmro.bg

В категории: Други теми

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
„Мръсната война” на Тръмп обедини 350 медии

"Гръцкият пациент не се е излекувал напълно"

З. Златанова: Не е редно цялата държавна информация да се съхранява само на едно-единствено място

Нено Димов за тоновете мазут в морето: Ситуацията е овладяна

ЕС не е склонен Мей да преговаря за Брекзит директно с държавите членки

САЩ: Няма да забравим как Ердоган се отнесе с пастор Брънсън