Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Иванчева с последни думи пред съда: Искам да бъда освободена, няма къде да се укрия!


Сподели:
20 Април 2018, Петък

По време на заседание адвокатът на Иванчева - Марин Марковски заяви, че според него държавното обвинение не е посочило доказателство, че са поискани 500 хил. лв. подкуп.

Моля да бъда освободена поради липса на доказателства. Това каза кметът на "Младост" Десислава Иванчева в последната си дума пред съда".

Иванчева допълни, че няма къде да се укрива, съобщава "Фокус".

От своя страна зам.-кметът на района Биляна Петкова заяви, че вкъщи ще бъде по-полезна на обществото. Тя обеща, че няма да пречи на разследването.

По време на заседание адвокатът на Иванчева - Марин Марковски заяви, че според него държавното обвинение не е посочило доказателство, че са поискани 500 хил. лв. подкуп.


По думите му вижданията на прокуратурата не стъпват на доказателства. Марковски заяви, че няма причина Иванчева да остане в ареста.

Очаква се след анализ съдът да се произнесе в 17.45 часа по мерките на тримата обвиняеми - Десислава Иванчева, Биляна Христова-Петрова и Петко Дюлгеров.Иванчева твърди, че по пръстите и дланите ѝ също не е имало светлина – същата, за която прокурор Иван Гешев обяви, че е реагирала с мастилото на маркираните банкноти.

Тя показа бележка с написан ръкописен текст, като обясни, че човекът, който стои зад акцията срещу нея е Румен Р. Вероятно става въпрос за Румен Русев, който е неин заместник. Според Иванчева "искали да я сменят с него".

"Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп", обяви Иванчева, викайки през стъклото.Иванчева обяви, че не знае как са се озовали парите в колата, която тя е ползвала. По думите ѝ по пръстите ѝ не са открити следи от маркера, с който са били белязани парите, а само малко отстрани на дланта, попаднал случайно там, добави тя.


Източник: epicenter.bg

В категории: Други теми, Съдебна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Норвегия финансира зелени иновации на малки фирми

Аналогова България на опашката на дигитална Европа

Дядо Иван: Който краде от божия храм, получава възмездие

Нено Димов: АЕЦ Белене не е опасен проект, има си екооценка

Европа е пред избор: Националният суверенитет срещу покоряването й

София прилича на бит пазар, недоволен главният архитект