Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Иванчева с последни думи пред съда: Искам да бъда освободена, няма къде да се укрия!


Сподели:
20 Април 2018, Петък

По време на заседание адвокатът на Иванчева - Марин Марковски заяви, че според него държавното обвинение не е посочило доказателство, че са поискани 500 хил. лв. подкуп.

Моля да бъда освободена поради липса на доказателства. Това каза кметът на "Младост" Десислава Иванчева в последната си дума пред съда".

Иванчева допълни, че няма къде да се укрива, съобщава "Фокус".

От своя страна зам.-кметът на района Биляна Петкова заяви, че вкъщи ще бъде по-полезна на обществото. Тя обеща, че няма да пречи на разследването.

По време на заседание адвокатът на Иванчева - Марин Марковски заяви, че според него държавното обвинение не е посочило доказателство, че са поискани 500 хил. лв. подкуп.


По думите му вижданията на прокуратурата не стъпват на доказателства. Марковски заяви, че няма причина Иванчева да остане в ареста.

Очаква се след анализ съдът да се произнесе в 17.45 часа по мерките на тримата обвиняеми - Десислава Иванчева, Биляна Христова-Петрова и Петко Дюлгеров.Иванчева твърди, че по пръстите и дланите ѝ също не е имало светлина – същата, за която прокурор Иван Гешев обяви, че е реагирала с мастилото на маркираните банкноти.

Тя показа бележка с написан ръкописен текст, като обясни, че човекът, който стои зад акцията срещу нея е Румен Р. Вероятно става въпрос за Румен Русев, който е неин заместник. Според Иванчева "искали да я сменят с него".

"Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп", обяви Иванчева, викайки през стъклото.Иванчева обяви, че не знае как са се озовали парите в колата, която тя е ползвала. По думите ѝ по пръстите ѝ не са открити следи от маркера, с който са били белязани парите, а само малко отстрани на дланта, попаднал случайно там, добави тя.


Източник: epicenter.bg

В категории: Други теми, Съдебна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Къде са боновите книжки?

Д-р Стойчо Кацаров: "Преувеличени са числата за фалшивите телкове"

Кога грипът дава усложнения

Ф-16 за България може да са произведени в Индия

Франция разгневена от коментари на Италия за Африка

Александър Урумов: "Европейският съюз и върховенството на беззаконието"


НОВИНИТЕ
Mегалитния комплекс „Купена” край Сърница е бил действащо светилище преди пирамидите Mегалитния комплекс „Купена” край Сърница е бил действащо светилище преди пирамидите

Най-малко 89 души са загинали при експлозията на тръбопровод в Мексико, съобщава АП. Най-малко 89 души са загинали при експлозията на тръбопровод в Мексико, съобщава АП.

Няма шанс за оцелели моряци при пожара край Керченския пролив Няма шанс за оцелели моряци при пожара край Керченския пролив

Денят на Съединението на Украйна Денят на Съединението на Украйна

Путин: "Турски поток" минава през България и Сърбия Путин: "Турски поток" минава през България и Сърбия