Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Двадесет и девето заседание на Общински съвет- Варна


Сподели:
03 Април 2018, ВторникПо предложение на ПК "Финанси и бюджет" Общински съвет- Варна:

- отпуска финансови средства в размер на 100 хил.лв. на ЮЛНЦ "Футболен клуб Спартак 1918"

По предложение на ПК "Собственост и стопанство", ОбС Варна:

- допълва  Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост през 2018 г. и взема решение за  безвъзмездно придобиване на държавен имот, с който да бъде разширено и обособено кръгово кръстовище в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“.

Общински съвет- Варна дава съгласие за отпускане на финансови средства за укрепване на участък от път VAR082, попадащ в обхвaта на свлачище "Трифон Зарезан".

Общински съвет- Варна дава съгласие и възлага на кмета на Община Варна да издаде разрешително за ползване на воден обект публична общинска собственост- "Балъм дере" в участъка на преминаване под бул. Сливница, гр. Варна.

Общински съвет- Варна поправя очевидна фактическа грешка на решение: 1066-4(26) от 31.01.2018г., подточка 3.4. в раздел Х на Общински съвет-Варна.

По предложение на Григор Григоров Общински съвет- Варна гласува да се проведе закрито заседание на комисията по собственост, на която да бъде поканен инж. Валентин Вълканов, директор на "ВиК- Варна" ЕООД.

Общински съвет- Варна упълномощава представителя на Община Варна да участва в Общо събрание на съдружниците на "ВиК- Варна" ООД, насочено за 17.04.2018г.


Източник: vlastta.com

В категории: Местна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Наглият подарък за Домусчиев и Пеевски

Андрей Райчев: Президентът рано или късно ще събори правителството

Каракачанов съветва Симеонов да се учи от грешките

Към Нинова: Удивително ми напомняте канцлера Меркел!

Порожанов се оплака, че фермерите пречат на властите

Борисов: Турция няма шанс да влезе в ЕС


НОВИНИТЕ
Тръмп кани Путин във Вашингтон през есента Тръмп кани Путин във Вашингтон през есента

Парламентът избра д-р Дечо Дечев за управител на НЗОК Парламентът избра д-р Дечо Дечев за управител на НЗОК

Идва слънце Идва слънце

Миньорите от закрити рудници с право на ранно пенсиониране Миньорите от закрити рудници с право на ранно пенсиониране

Франция забранява със закон използването на телефони в училище Франция забранява със закон използването на телефони в училище
ЕВРОПА
Испания отмени международната заповед за арест на Карлес Пучдемон Испания отмени международната заповед за арест на Карлес Пучдемон

България е взела правилните мерки срещу чумата по животните, заяви еврокомисията България е взела правилните мерки срещу чумата по животните, заяви еврокомисията

Македонският парламент единодушно подкрепи членството на страната в НАТО Македонският парламент единодушно подкрепи членството на страната в НАТО

ЕК започва процедура по налагане на санкции срещу Унгария за "Стоп Сорос" ЕК започва процедура по налагане на санкции срещу Унгария за "Стоп Сорос"

Брюксел даде на България два месеца да отговори на опасенията за "Натура 2000" Брюксел даде на България два месеца да отговори на опасенията за "Натура 2000"