Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Срещнете се със сминдух и победете болестите веднъж завинаги


Сподели:
07 Декември 2017, Четвъртък

Без сминдух у дома няма спокойствие и радост

Днес сминдухът е едно от най-достъпните растения. Главно то се употребява като вид подправка. Притежава и куп лечебни качества, заради които се превръща в любимо на все повече хора. Лесно разпознаваемо е заради вкуса на листата и семена си. Те са горчиви. По традиция основно се използват в индийската кухня, но задължително в малки количества. С тази подправка не се прекалява.

Когато се прибавя в малки дози, сминдухът придава страхотен вкус и аромат на всички ястия. Неговите лечебни качества са много. Те са уважавани и признати от твърде много хора, които са почитатели на алтернативните методи за лечение. Съставът на полезната подправка е богат: витамин С, калий, желязо, фибри, протеини, алкалоиди, ниацин. Признати са поне 10 негови качества, заради които не бива да се изпуска от поглед.


За жени: сминдухът е силно желан от жените, тъй като се грижи за тяхната красота и здраве. Той е особено подходящ за кърмачки, защото стимулира производството на кърма.

Много бременни жени му се доверяват преди момента на раждането да настъпи, а причината е, че той значително улеснява процеса на раждане. Доказано е, че природното средство намалява интензивността на родилните болки.


Важно: преди да се насочите именно към сминдух, трябва да знаете нещо много важно и съществено. С употребата му не се прекалява!

Ако той се взима в големи дози, може да доведе до преждевременно раждане или нещо още по-страшно – до спонтанен аборт. Затова една консултация с лекар относно точните дози за дневен прием би била удачна.

Болести, които са типични за жени: ако се взима редовно, той облекчава състоянието по време на менопауза, бори се с усещането за „горещи вълни“ и тушира непрестанното чувство за лошо настроение. Препоръчва се още при поява на менструални спазми при ПМС.

За гърди: всяка жена мечтае за красив, голям и стегнат бюст. Благодарение на сминдух това е възможно. Без намесата на пластичен хирург промяната ще бъде видима и задоволителна на 100%. Този метод е безопасен и напълно натурален. Установено е, че средството стимулира естрогеновия синтез. Постоянството е ключ към постигане на целта само след няколко поредни месеца.

Още болести: сминдухът е полезен за хора със сърдечно-съдови заболявания. Той понижава „лошия“ холестерол и намалява риска от сърдечен удар. Богат е на калий, което автоматично го превръща в средство за контрол над кръвното налягане. С негова помощ то се регулира. Полезно е и за хора с диабет.
Източник: zdrave.ws

В категории: Здраве, ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА, СЪСТОЯНИЯ И ЗАБОЛЯВАНИЯ, Знаете ли че ..., Имунна система, Сърдечно-съдова система, Храносмилателна система

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Проблемът с Търговския регистър не е от надграждането, а в поддръжката от фирма "Лирекс БГ" ООД

Акад. Марков: Драмата на македонците е, че дядовците им са българи!

Дисковете от ТР са изчезнали, а не дефектирали; шефката на екзотичен остров?.“

ООН: "Ислямска държава" има близо 30 000 членове в Сирия и Ирак

За герба на морската столица и българската национална чест

Меркел: Границите на балканските държави са неприкосновени!
ЕВРОПА
Меркел: Границите на балканските държави са неприкосновени! Меркел: Границите на балканските държави са неприкосновени!

Европейският съвет се готви да бламира ЕК за единния пазар и Лондон Европейският съвет се готви да бламира ЕК за единния пазар и Лондон

Матео Салвини към България: Изпращате съвременни роби в Италия! Матео Салвини към България: Изпращате съвременни роби в Италия!

Лидерът на социалдемократите не изключва коалицията на Меркел да се разпадне при нов спор Лидерът на социалдемократите не изключва коалицията на Меркел да се разпадне при нов спор

Френският парламент даде "право на грешка" на служителите в администрацията Френският парламент даде "право на грешка" на служителите в администрацията