Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Колтуклиева: Щом Бисер Лазов твърди, че е получавал пари от КТБ, за да ги раздава, защо не е обвиняем?!


Сподели:
28 Ноември 2017, ВторникПриятели, днес беше второто заседание на делото срещу мен, започнато от Цацаров и компания, за да си отмъсти главният прокурор за критиките ми срещу него и да услужи на Делян Пеевски във войната му за моето публично отстрелване. Това пише журналистката Соня Колтуклиева по повод съдебното й дело
Ето какво още сподели тя: Принудително доведеният единствен свидетел на обвинението Бисер Лазов изненада всички като пое отговорност само за една от трите бележки, които Маргарита Михнева разнася по медиите от 12 ноември 2014 година.

Другите две били написани и може би изплатени (?!) от касиерката на фирма Фина С - Р.С., която на първото заседание по делото преди 40 дни под клетва заяви, че не ме познава, никога не ме е виждала и никога не ми е предавала нито стотинка. Бисер Лазов заяви, че парите били от КТБ, но не може да предостави доказателства за това. А защо тогава прокуратурата твърди, че са от фирма, не от банката?!

Бисер Лазов нито обясни как и от кого е получавал парите, нито притежава документ, с който  Цветан Василев да му е разпореждал да ми предоставя каквото и да било на мен. Не е виждал договор между мен и която и да било фирма на Цветан Василев. Няма и да види, защото договор за пиар просто няма, нито пък има една дума от мен - казана и написана в прослава на Василев и КТБ - както имаше в медиите на Пеевски, които сервилничеха пред банкера; както има документално признание на вестник “24 часа”, че е публикувал адверториали ( платени рекламни публикации) на КТБ.

Макар да е работил като финансист, Бисер Лазов не можа да отговори знае ли по принцип, че не всеки приход е доход. Един въпрос е много интересен - ако Бисер Лазов твърди, че е получавал пари от КТБ, за да ги раздава на този или онзи - защо той е свидетел, а не е обвиняем?! Колко точно закона е нарушил и защо не носи отговорност за това?! Как 20 години е бил дясната ръка на Цветан Василев, а сега е “ни лук ял - ни лук мирисал”?!

Бил правил някакви екселски таблици да се отчита пред шефа си Василев - но нито таблици е показал, нито е ясно дали каквото е взел - това е отчел.

Още 2 години, докато трае мандата на Сотир Цацаров като главен прокурор, тези, които трябва да бъдат обвиняеми по делото КТБ ще бъдат обвинители. Добре, ще доживеем до 2020 година! И тогава нещата ще се обърнат, за да си дойдат на мястото.

На тези, които се упражняват по делото КТБ няма да препоръчам да попитат:

- как така Пеевски, който наричаше Василев духовен баща и обикаляше по света с него и съпругата му, не е взел нито стотинка от КТБ?

- зависим ли е Цацаров от Пеевски и това има ли нещо общо с КТБ?!

- Защо всички медии под контрола на Пеевски, които дължат милиони на КТБ, се правят на “света вода ненапита”?!

- Къде са другите, т.н.съпътстващи дела- 27 на брой? Защо от 21 юли досега прокуратурата се занимава само с мен и с евентуално неплатени от мен 7000 лв данъци, макар да притежавам документ от НАП, че нямам задължения към държавата?

Не питайте, не питайте, защото ще се озовете на моето място в съдебната зала.

Далеч по-лесно и безопасно е да тиражирате като папагали опорните точки на Пеевски.
Апропо, моята адвокатка поиска Цветан Василев да бъде призован като свидетел, за да стане ясно Бисер Лазов истината ли казва или си говори “пет за четири”.


Източник: frognews.bg

В категории: Анализи и коментари, Конфликтни теми

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Наглият подарък за Домусчиев и Пеевски

Андрей Райчев: Президентът рано или късно ще събори правителството

Каракачанов съветва Симеонов да се учи от грешките

Към Нинова: Удивително ми напомняте канцлера Меркел!

Порожанов се оплака, че фермерите пречат на властите

Борисов: Турция няма шанс да влезе в ЕС


НОВИНИТЕ
Тръмп кани Путин във Вашингтон през есента Тръмп кани Путин във Вашингтон през есента

Парламентът избра д-р Дечо Дечев за управител на НЗОК Парламентът избра д-р Дечо Дечев за управител на НЗОК

Идва слънце Идва слънце

Миньорите от закрити рудници с право на ранно пенсиониране Миньорите от закрити рудници с право на ранно пенсиониране

Франция забранява със закон използването на телефони в училище Франция забранява със закон използването на телефони в училище