Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Вяра

Телевизорът в спалнята – враг номер едно на секса


Сподели:
31 Октомври 2017, ВторникТелевизорът в спалнята вреди на сексуалния живот! Поне това твърдят специалистите и проведените анкети. Двойките, които нямат телевизор в спалнята си, правят секс два пъти по-често от тези, които имат.

Един час телевизия преди сън
Над 10 % от анкетираните партньорски двойки признават, че не само имат телевизор в спалнята, но и редовно го гледат поне един час, преди да заспят. Ясно е, че при тях съществува опасност от сериозни проблеми в интимния им живот. Екип от специалисти изследва разликите между  двойките, които имат телевизор в спалнята си, и тези, които предпочитат да се посветят един на друг в леглото, и не желаят нищо да ги разсейва в семейното ложе.

Ето какви резултати се получиха:

партньорските двойки, които нямат телевизор в спалнята си, правят секс преди сън два пъти по-често от тези с телевизор.
ако телевизорът в спалнята е пуснат, 57 % от мъжете не искат и да чуят за интимни ласки.
цифрата при жените пък, които не помислят за секс при работещ телевизор, е 42 %.
Нека бъдем честни – много пъти се чувстваме прекрасно, когато се отпуснем под завивките и си пуснем някой филм, който да гледаме, докато се унесем. Но как да направим така, че телевизорът да не смущава интимния ни живот?

Какво да гледаме гледаме преди сън?
Най-подходяща атмосфера несъмнено създават еротичните предавания и филми. Ако не сте фен на порното, препоръчваме ви филми като класиките „Първичен инстинкт” или „Девет седмици и половина”. Парадоксално, но идеална прелюдия към секс е и гледането на политически дебати, скучни интелектуални спорове или безинтересни рекламни спотове –  те не задържат вниманието на зрителя и той предпочита да обърне внимание на партньора в леглото до себе си. Що се отнася до спорта, там опциите са малко  - единствено фигурното пързаляне и спортните танци могат да бъдат добра прелюдия към секс.

Какво не бива да гледаме, ако искаме успешно да се отдадем на интимности?
За мъжете сексът категорично остава на заден план, ако по телевизията предават футболен мач, олимпиада, световно или европейско първенство (няма значение в областта на кой спорт е последното). Враг на секса са също трилърите и филмите на ужасите.


Източник: rozali.com

В категории: СЕКС И ЗДРАВЕ

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
И Хърватия се нареди на опашката с желаещи за завода на Volkswagen

Ваканция на Луната – една реална мечта

"Костинброд" 2 е невъзможен, твърдят от ЦИК

Изолираха зона от 200 кв./км в Габровско заради намерено мъртво диво прасе

Теменужка Петкова: "Булгартрансгаз" е платила аванс от 250 млн. лв. за "Балкански поток"

Маринов: "Не приемам твърдението, че България е расистка държава. Това са 20-30 лица"


НОВИНИТЕ
Авария остави без вода Шумен, Търговище и Велики Преслав Авария остави без вода Шумен, Търговище и Велики Преслав

39 тела открити в български камион в Англия 39 тела открити в български камион в Англия

Обсъжда се проектобюджета на НЗОК за 2020 г., заложено увеличение с близо 395 милиона лева Обсъжда се проектобюджета на НЗОК за 2020 г., заложено увеличение с близо 395 милиона лева

80 000 деца-бежанци са прогонени от турската операция в Сирия 80 000 деца-бежанци са прогонени от турската операция в Сирия

Инж. Алекси Кесяков: "От 15 ноември автомобилите трябва да са оборудвани със зимни гуми" Инж. Алекси Кесяков: "От 15 ноември автомобилите трябва да са оборудвани със зимни гуми"
ЕВРОПА
Борисов призна: "Все още не сме идеални, нужни са още усилия" Борисов призна: "Все още не сме идеални, нужни са още усилия"

Студен душ за Борис Джонсън в британския парламент Студен душ за Борис Джонсън в британския парламент

След "последния доклад" за България се задава механизъм за спиране на евросредства След "последния доклад" за България се задава механизъм за спиране на евросредства

Ивайло Пенчев: " За Фолксваген да ви кажа. Не, не е добро за България!" Ивайло Пенчев: " За Фолксваген да ви кажа. Не, не е добро за България!"

Препоръките в Евродокладите създадоха повече рискове, отколкото напредък Препоръките в Евродокладите създадоха повече рискове, отколкото напредък