Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Арабистът Чуков за атаката в Испания: Това е дело на клетка от 10-ина души, България трябва добре да си направи сметката, защото...


Сподели:
18 Август 2017, ПетъкТова е един атентат копи-пейст. Досега Испания беше малко в периферията. Това заяви арабистът Владимир Чуков в ефира на Нова телевизия по повод терористичните атаки в Испания.
„Имаше един инцидент в испанско селце на взрив в апартамент. Бе подценено от медиите, вероятно от службите. Това говори, че около 10 човека са извършителите. Това означава клетка“, поясни той. „Нещата се повтарят. Но това, което е интересно е, че Дрис не е испанец. Той е от Марсилия. Свързан е с Франция. Това е най-уязвимата европейска страна. Може да се счете, че Франция е започнала да изнася такива лоши неща“, коментира още експертът. По думите му обаче това е удар срещу туризма. „Тези щастливи хора силно дразят с това си поведение. Атентатът е към всички тези, които не споделят начина на живот на тези хора“, смята още той. По думите му от „Ислямска държава са заплашили преди известно време да Египет да не приема повече туристи. Чуков заяви, че се е изместила географията на посещенията в Европа. „България трябва да си направи много добра сметка. Рекламираме се с ниските цени, но в един момент, в който се натрупа много голяма маса туристи, трябва да внимаваме“, предупреди той.

Източник: .blitz.bg

В категории: Анализи и коментари

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Юнкер за разликите в храните в ЕС: Не става дума за вкус, а за достойнство

Мария Габриел: Няма чудотворна рецепта срещу фалшивите новини

Военният министър очаква през ноември оферта от Русия за ремонт на изтребителите МиГ-29

Пом.-държавен секретар на САЩ Е.Милард: Оценяваме важната роля на българското председателство на ЕС

Брекзит – възможност много български кадри да се върнат у нас

Николай Нанков: опитват се да саботират ТОЛ системата