Конфликтни теми | Здраве | Други теми | Избрано от редактора | Проблясъци | Вяра

Стана ясна причината за двойното убийство в София


Сподели:
18 Май 2017, ЧетвъртъкВ сутрешните часове е извършено двойно убийство. Мъж и жена са убити, а млад човек, на около 30 години е с опасност за живота и всеки момент може да получим най-лошата новина, заявиха на извънреден брифинг от прокуратурата.

Срещу извършителя е започнато досъдебно производство. Това убийство е разкрито според МВР. Правим предположение, че Драгомир Драгомиров е извършител на деянието. Той е открит до мястото на престъплението, заедно с оръжие, което е дадено за експертиза. Лицето вече е привлечено в качеството на обвиняем и е задържано. В следващите дни ще бъде изправено пред съда. Не става въпрос за криминално или битово деяние. Неуредени финансови отношения стоят в основата на убийството. Между извършителя на деянието и двамата убити има финансови отношения.

Загиналите са служители на фирма, която извършва инвеститорски контрол на обекта, чиито подизпълнител е Драгомир Драгомиров. Убитата жена е майка на тежко ранения мъж, който в момента е в критично състояние в болница. "Няма данни, които да говорят за предварителна подготовка за извършването на престъплението. В днешния ден нещата явно са излязли извън контрол. Те са имали неуредени сметки от няколко дни. Извършителят не е известен на полицията преди това", заяви Младен Маринов. Дой добави, че е конфискувана сума в размер на около 100 000 лева.


Източник: http://www.bulnews.bg

В категории: Новините, Съдебна власт

Сподели:

Коментари

0 коментара
Добави коментар
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Норвегия финансира зелени иновации на малки фирми

Аналогова България на опашката на дигитална Европа

Дядо Иван: Който краде от божия храм, получава възмездие

Нено Димов: АЕЦ Белене не е опасен проект, има си екооценка

Европа е пред избор: Националният суверенитет срещу покоряването й

София прилича на бит пазар, недоволен главният архитект